In 2002 ben ik afgestudeerd aan de academie voor schone kunsten in Rome. Mijn werk beslaat schilderen, etsen en fotografie.

Ik woon vanaf 2006 in Amsterdam, hier heb ik fotografie cursussen genomen bij het Crea en Fotogram.

Sinds een paar jaar ben ik alleen nog met Zen tekeningen bezig. Bij Zen monnik en Sumi-e meester Beppe Mokuza Signoritti heb ik een training gevolgd in de Japanse inkt schilderstijl. Hij stelde mij voor om zijn lessen in Nederland aan te bieden. Zo begon ik met lesgeven.

Lesgeven is een bijzondere ervaring die mij in gelegenheid stelt om met veel verschillende mensen in aanraking te komen en hun persoonlijkheden te ontdekken. Door naar hen te kijken herken ik mijn eigen artistieke ontwikkeling, gezamenlijk verdiept ons aanwezig zijn en de vloeiing van onze streken.

Tijdens mijn studie op de academie schilderde ik abstract; Ik maakte cirkelvromen en verticale lijnen. Mijn stijl is altijd snel geweest, zonder bijwerken en op papier.

Mijn interesse in Zen schilderen toen ik de overeenkomsten zag met mijn manier van schilderen. Sommige vormen die ik schilderde leken al op Zen cirkels en bamboe. Deze vormen zijn primordiale tekens die ieder van ons ergens in zich draagt. Wij hoeven alleen de juiste techniek te vinden om ze tot expressie te brengen en Zen schilderen blijkt daar ideaal voor te zijn.